Her geçen gün yenilenen şehir, Eskişehir!

Güncelleme Tarihi:

Her geçen gün yenilenen şehir, Eskişehir
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2016 16:25

Üniversiteli dediğiniz zaman akla gelen ilk şehirlerden biri olan Eskişehir’de bol bol güneşlenecek, bol bol eğlenecek ve öğrenciliğin tadını çıkaracaksınız.

Haberin Devamı

Tarih Kokan Odunpazarı Evleri

Instagram takipçilerini artırma garantili, rengarenk tarihi evler... Odunpazarı evleri her gencin görmesi, en az bir selfie bir de toplu fotoğraf çekmesi gereken muhteşem bir görünüme sahip. Gidin gidin, pişman olmayacaksınız.

Nerede Eğleneceğiz?

“Gece-gündüz fark etmez, bana adres ver gideyim!” diyorsanız Sazova Parkı’nda yok yok! Masal Şatosu’ndan, Uzay Evi’ne, Korsan Gemisi’nden Akvaryum’a kadar güzel bir hafta sonu geçirmek için her şey hazır. Grubu toparlayın, hafta sonu buradasınız!

Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi

“Bana baktı ya, ciddi diyorum!” esprilerinin tavan yapacağı bu müzede her şey çok gerçekçi! Dünya liderlerinden unutulmaz sinema oyuncularına kadar herkes burada, güzel bir davete katılmış gibi. Bol bol konuşuyor gibi fotoğraf çektirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Biraz Acıkma Olduysa...

Eskişehir’i tek başına yıllarca omuzlayan, benzersiz bir lezzet: Çiğ börek (Çibörek). Tarifini sizinle paylaşmayı çok isterdik ama öğrenci evinde kıymanın çok nadir görülmesinden dolayı bundan vazgeçtik. Afiyetle dışarıda yiyebilirsiniz.

Deniz Var Desek?

Evet, yanlış duymadınız. Porsuk Çayı kenarında güneşlenirken ders notlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Kıskandıran öğrencilik hayatı bu olsa gerek. Ayrıca güneşlenmekten sıkıldığınız an bir gondol gezisiyle keyfe keyif katılır.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!