Hepsiburada.com kullanıcıları “Öfkeli Kuşların” mücadelesine katılıyor

Güncelleme Tarihi:

Hepsiburada.com kullanıcıları “Öfkeli Kuşların” mücadelesine katılıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2016 11:59

Hepsiburada.com kullanıcıları “Öfkeli Kuşların” mücadelesine katılıyor

Haberin Devamı

İstanbul, 17 Mayıs (DHA) - Dünyanın en çok ilgi gören oyunları arasında yer alan Angry Birds’ten sinemaya uyarlanan “The Angry Birds” filminin heyecanı sinema salonların ile birlikte hepsiburada.com’da yaşanıyor.

Oyunun efsanevi karakterleri Red, Chuck, Bomb, Matilda, Blues, Bubbles, Hal, Terrence ve Leonard’ın yer aldığı ürünler hepsiburada.com’da satışa sunuldu. Hepsiburada.com kullanıcıları, nevresim takımlarından sırt çantalarına, pelüş oyuncaklardan anahtarlıklara ve bardaklara kadar Angry Birds temalı ürünleri satın alarak “Öfkeli Kuşların”, yumurtalarını çalan domuzlara karşı verdikleri mücadeleye destek olacak.

Türkiye’nin lider e-ticaret platformu hepsiburada.com, Angry Birds hayranları için özel ürünler hazırladı. Merakla beklenen Angry Birds filmi sinema salonlarında gösterilirken, Angry Birds konseptli ürünler de hepsiburada.com’da bir araya geldi. Angry Birds hayranları bu özel koleksiyonu yüzde 70’e varan indirimlerle alarak, evlerini ve odalarını renklendirebilecek.

Nevresim takımları, bardaklar, sırt çantaları… 

Hepsiburada.com’daki Angry Birds ürünleri, efsane oyunun hem küçük hem de büyük hayranlarına hitap ediyor. Farklı renkli nevresim takımları, Angry Birds karakterlerine özel bardaklar, sırt çantaları, valiz, tişört, ayakkabı ve terlik gibi seçenekler müşterilere sunuluyor.

Pelüş oyuncaklardan hediye seçenekleri

Hepsiburada.com’da yer alan Angry Birds pelüş oyuncakları da keyifli bir alternatif olarak dikkat çekiyor. Hem ev hem de ofis hayatına renk katan pelüş oyuncaklar arasında her bütçeye uygun seçenekler var. Hepsiburada.com kullanıcıları aynı zamanda Angry Birds temalı cep telefonu aksesuarları, kırtasiye ürünleri, stickerlar, takılar ve çikolataların yanı sıra pek çok ürünü de özel indirim seçenekleri ve taksit avantajlarıyla satın alabiliyor.

Efsanevi karakterler

Bugüne kadar oyunseverler tarafından dünya çapında milyarlarca kez indirilen Angry Birds oyunundan uyarlanan “The Angry Birds” filminde Red, Chuck ve Bomb gibi efsanevi karakterler yer alıyor. Ünlü aktör Sean Penn ve Game of Thrones dizisindeki Tyrion Lannister karakteriyle kariyerinde zirve yapan Peter Dinklage’ın yanı sıra Josh Gad ve Maya Rudolph gibi isimlerin seslendirme yaptığı filmde, ana karakter Red’i ise Jason Sudeikis seslendiriyor.

(Fotoğraflı)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!