Hentbolda kura günü

Güncelleme Tarihi:

Hentbolda kura günü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2016 14:06

Hentbolda Kadınlar Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda mücadele verecek Yenimahalle Belediyespor’un ön eleme turundaki, rakipleri bugün belirlenecek.

Haberin Devamı

Kura çekimi, Avrupa Hentbol Federasyonunun (EHF) Viyana’daki merkezinde gerçekleştirilecek. Kura çekimi TSİ 14.00’te yapılacak. Başkent ekibinin katılacağı ön eleme turu maçlarında 12 takım mücadele edecek. Dörderli üç grup halinde oynanacak grup müsabakalarında birinci olan üç takım gruplarda mücadele etme hakkını kazanacak. Karşılaşmalar eleminasyon sistemiyle oynanacak. Ön eleme turu maçları 10-11 Eylül tarihlerinde tek merkezde yapılacak.  Yenimahalle Belediyespor’un ön eleme turundaki muhtemel rakipleri şöyle: Hypo Niederösterreich (Avusturya), HC Podravka (Hırvatistan), MKS Selgros (Polonya), Indeco Conversano (İtalya), Balonmano Bera (İspanya), Sercodak Dalfsen (Hollanda), HC Gomel (Belarus), Glassverket IF (Norveç), HC Leipzig (Almanya), RK Krim Mercator (Slovenya) ve IUVENTA Michalovce (Slovakya) 

Haberin Devamı

EHF VE CHALLENGE KUPASI

Türkiye’yi erkekler ve kadınlarda, EHF ve Challenge Kupası’nda temsil edecek Türk takımlarının rakipleri ise 19 Temmuz’da belli olacak. Kadınlar EHF Kupası’nda Muratpaşa Belediyespor, Kadınlar Challenge Kupası’nda ise Ardeşen Gençlik ve Zağnosspor mücadele edecek. Erkeklerde ise EHF Kupasında Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, Kadınlar Challenge Kupası’nda da Amasya Taşovaspor ile Göztepe boy gösterecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!