HEM'den yılsonu sergisi

Güncelleme Tarihi:

HEMden yılsonu sergisi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2017 18:02

HEM'den yılsonu sergisi

Haberin Devamı

 

Nurettin ARKAN/YALVAÇ, (DHA) - YALVAÇ Halk Eğitim Merkezi (HEM) tarafından açılan kursları tamamlayan kursiyerlerin yaptığı çalışmalar yılsonu sergisinde sergilendi.

Kaymakam Abdurrahman Bey Ortaokulu Spor Salonu'ndaki serginin açılışı Kaymakam Aytekin Yılmaz ve Belediye Başkan Vekili İbrahim Şen tarafından yapıldı. Açılışa, daire müdürleri, kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından HEM gitar kursuna katılan kursiyerler müzik dinletisi sundu, halk oyunları ekibi de çeşitli yörelere ait oyunlar sergiledi. Sergi hakkında bilgiler veren HEM Müdürü Hayati Yeler, Eylül 2016'dan bu yana 92 meslek, 45 genel ve 17 okuma- yazma kursu açtıklarını ifade etti. Yeler, 4 bine yakın kursiyere hizmet verdiklerini kaydetti.

Açılışın ardından Kaymakam Aytekin Yılmaz, Başkan Vekili İbrahim Şen ve davetliler sergiyi gezdi. El yapımı bir bebeği beğenerek satın alan Kaymakam Yılmaz, usta öğreticileri başta olmak üzere tüm kursiyerleri başarılarından ötürü tebrik etti. Hem sergisi 3 gün boyunca açık kalacak.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!