Hema’da toplu iş sözleşmesi görüşmeleri başladı

Güncelleme Tarihi:

Hema’da toplu iş sözleşmesi görüşmeleri başladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2017 11:35

Hema’da toplu iş sözleşmesi görüşmeleri başladı

Haberin Devamı

ZONGULDAK, (DHA)- GENEL Maden İşçileri Sendikası (GMİS) ile Hattat Holding Hema Enerji A.Ş. arasında, Amasra Kömür İşletmesi’nde çalışan işçileri kapsayan 3’üncü dönem Toplu İş Sözleşme (TİS) görüşmeleri başladı.
GMİS adına Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Hema adına Hattat Holding Yönetim Kurulu üyesi Halil Beyanal’ın başkanlık ettiği toplantıda GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal, GMİS Amasra Şube Başkanı Ertan Kaya ve şube yönetim kurulu da yer aldı. GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, TİS sözleşmesinin çalışanlara hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Dileğimiz o dur ki her iki taraf olarak, taleplerimiz masada çözüme ulaşır. Birbirimizi kırmadan, dökmeden karşılıklı özveri ve anlayış içinde toplu sözleşmemizi bitiririz. Hepimizin amacı çalışanlarımızın alın terinin haklarının verilerek, mutlu, huzurlu bir çalışma ortamı ve aileleri ile yarınlarına güvenle bakan bir yaşam sağlamaktır" dedi.
Hema Enerji adına konuşan Halil Beyanal ise taslağı incelediklerini ve her ne kadar zorlu talepler olsa da, karşılıklı mutabık içinde masada anlaşma sağlayacaklarına inandıklarını söyledi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!