Hekimlerden mesai dışı muayene

Güncelleme Tarihi:

Hekimlerden mesai dışı muayene
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 16:43

SAĞLIK Bakanlığı’nın başlattığı hekimlerin mesai dışı çalışması uygulaması kapsamında Kula Devlet Hastanesi’ndeki 4 uzman hekim mesai dışında hasta bakıyor.

Haberin Devamı

Hekimlerden mesai dışı muayene

Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan ve faaliyete geçirilen, hafta içi belirli günlerde mesai dışı hizmet veren hekimler, mesai saati içerisindeki gibi hasta kabulüne devam ediyor. Kula Devlet Hastanesi’nde şubat ayı içerisinde düzenlenen program dahilinde 2 diş hekimi, 1 dahiliye uzmanı ve 1 göz hastalıkları uzmanı mesai saatleri dışında hasta muayene ediyor.

Hekimlerden mesai dışı muayene



Kula Devlet Hastanesi Başhekimi Dahiliye Uzmanı Uzm. Dr. Vahit Demir, "Şubat ayı itibariyle faaliyete geçirdiğimiz mesai dışı çalışma programında diş hekimlerimiz Feza Dinçer ve Merve Taşkın, salı ve çarşamba günleri 17.00 ile 19.00 saatleri arasında, dahiliye uzmanı Uzm. Dr. İbrahim Özkılıç salı, çarşamba ve perşembe günleri 18.00 ile 20.00 saatleri arasında, göz hastalıkları uzmanı Op. Dr. Ahmet Çalı salı ve çarşamba günleri 17.00 ile 20.00 saatleri arasında hastanemizde mesai dışında da hasta kabulü yapacak" dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!