Hedef şampiyonluk

Güncelleme Tarihi:

Hedef şampiyonluk
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2017 11:47

Hedef şampiyonluk

Haberin Devamı

YOZGAT, (DHA)- SPOR Toto Bölgesel Amatör Ligi 5'inci Grup'ta mücadele verecek olan Yozgatspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştığı 3'üncü lig temsilcilerinden Çorum Belediyespor'a 2-0 yenilmesi, taraftarın tepkisinin yükselmesine neden oldu. 
Maç sonrasında takım otobüsü önünde toplanan bir grup taraftar, teknik direktör Memduh Fidan ile görüşerek, şampiyonluk taleplerini yeniledi. Taraftarlar, bu sene takımın şampiyon olmasını beklediklerini belirterek, hem oyunculardan hem de teknik direktör Memduh Fidan'dan ligde daha iyi bir performans beklediklerini söylediler. Takımın şampiyonluk yolunda her zaman yanında olduklarını belirten taraftarlar, bu sene hasretin bitmesini ve takımın şampiyon olması için üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerinin altını çizdiler.
Teknik direktör Memduh Fidan ise Çorum Belediyespor'un kendilerinin dengi ve rakibi olmadığını, takımın ligdeki performansının daha iyi olacağını belirtti. Bu sene bu takımın şampiyon olacağına inandığını dile getiren Fidan, taraftarların kendilerine güvenmesini istedi. Fidan, "3'üncü ligdeki rakibimiz maç öncesinde lig mücadelesi verdi. Bize göre daha hazır bir ekip. Bizim lig mücadelemiz daha sonra başlıyor. Tam hazır olduğumuzu söyleyemeyiz. Afyon'da yaptığımız kamp döneminde eksikliklerimizi belirledik. Bu doğrultuda kadromuza takviye yapıldı. Ancak, henüz hazır olmadıkları için forma giymediler. Özellikle orta alana takımı yönetip, yönlendirecek banko bir oyuncu alınması için çalışmalar yönetimimiz tarafından yürütülüyor. Çorum Belediyespor ile oynadığımız maçta da eksik olan bölgeleri daha net gördük. Yozgatspor şampiyonluğa oynayan değil şampiyonluk turunu atmak üzere oluşturulmuş bir ekiptir. Eksikliklerimizi giderip, ligde daha farklı bir Yozgatspor taraftarlarımızın karşısına çıkacaktır, kimse merak etmesin" dedi. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!