Hazır olun! Türkiye Drone Ligi başlıyor!

Güncelleme Tarihi:

Hazır olun Türkiye Drone Ligi başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 19:45

Türkiye Drone Ligi'nde hiç de alışık olmadığımız bir yarışla karşı karşıya olacağız. TeknoSA'nın sponsorluğunu üstlendiği Türkiye Drone Ligi'yle ilgili bilmeniz gerekenlere gelince...

Haberin Devamı

Drone nedir? İnsansız hava aracı veya bilinen adıyla drone'lar, son yılların en gözde Teknolojik ürünlerinden bir tanesi. Drone yarışları da özellikle son iki yılda küresel çapta bir spor branşı hâline geldi. Bu heyecan verici spor branşı, ülkemizde Türkiye Drone Ligi ile başlıyor!

TeknoSA'nın da sponsor olduğu Türkiye Drone Ligi yarışları, 11 Mart saat 13:00 - 20:00 saatleri arasında KüçükÇiftlik Park'ta başlıyor.

Türkiye Drone Ligi, misyon olarak Türk yarışçıların becerilerini geliştirmek ve onları uluslararası arenaya taşımayı hedefliyor. TDL, bu misyonunu gerçekleştirirken sadece yarışlar ile değil, kuracağı lokal pistler, vereceği eğitimler ve markalaşma yönünde atacağı adımlar ile drone ve drone sporunu yaygınlaştırmaya çaba gösterecek.

Hazır olun Türkiye Drone Ligi başlıyor
TDL 1. Etap Yarışı’nda Mini Quad kategorisindeki dronelar yarışacak. Bu heyecan ve aksiyon dolu yarış gününde katılımcıların dolu dolu bir gün yaşamasını sağlamak için birçok sahne performanları, şovlar ve sürpriz konuklar da yer alacak. Ayrıca, Bilim ve Teknoloji Haftası’nda gerçekleştirilen yarışta, katılımcıların birçok teknolojik deneyimi yaşamaları için çeşitli stantlar da olacak.

Haberin Devamı

Günün sonunda, TDL'nin ilk yarışının kutlamaları TDL Party ile taçlandırılacak.Partide DJ Tarkan ve Top 1 Musica DJ'leri Kimmy Baxter, Fermanz ile Beyoğlu’nun tarihi dokusuna ayrı bir renk katan ve manzarasıyla büyüleyen 360 İstanbul’da gerçekleşecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!