Hazır giyimciler ile tedarikçiler buluşacak

Güncelleme Tarihi:

Hazır giyimciler ile tedarikçiler buluşacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2018 12:37

Hazır giyimciler ile tedarikçiler buluşacak

Haberin Devamı

İZMİR'de hazır giyim markaları ile tedarikçi firmaların buluşması amacıyla Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) tarafından 8 Mayıs'ta Ege Tekstil ve Konfeksiyon Tedarikçileri Buluşması düzenlenecek.

İzmir'de 8 Mayıs'ta bir otelde 5'incisi düzenlenecek Ege Tekstil ve Konfeksiyon Tedarikçileri Buluşması'na  aksesuar, dantel, nakış, organik kumaş, lazer kesim ve yedek parça gibi çok sayıda ürün gruplarının katılacağını belirten EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Atınç Abay, 30 firmanın yer alacağını dile getirdi. Geçen yıl 300 ziyaretçi sayısına ulaştıklarını anlatan Abay, büyük alım gruplarının katılımıyla sektöre katkıda bulunmak istediklerini ifade etti. Farklı şehirlerdeki sanayi bölgelerinde tanıtım yaptıklarını söyleyen Abay, "Bu yıl hazır giyim konfeksiyonda yer alan çeşitli mal ofislerini davet ederek bu firmaların tedarikçileriyle buluşmasını hedefliyoruz. 5'nci buluşma için İstanbul ve Denizli'deki firmaları davet ettik. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden bu etkinliğin tanıtımı için destek aldık. Çok sayıda üyeye ulaşabildik. Fuaye alanında düzenleyeceğimiz defile ile ilgiyi ve katılımı arttıracağız" diye konuştu.

 Toplantı sonunda 5'nci Ege Tekstil ve Konfeksiyon Tedarikçileri Buluşması'nda katılımcı firmaların yerleşimi için kura çekimi yapıldı.

Nevra UÇKAÇ / İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!