Hayvan Pazarı inşaatı sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Hayvan Pazarı inşaatı sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2018 10:54

Hayvan Pazarı inşaatı sürüyor

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ile Antalya Ticaret Borsası işbirliğiyle Döşemealtı'nda planlanan hayvan pazarının yapımı sürüyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Antalya Ticaret Borsası işbirliğiyle Kömürcüler Mahallesi'nde 55 bin metrekare alan üzerine kurulması planlanan hayvan pazarı, sektör temsilcilerini sevindirdi. Türkiye Kasaplar, Besiciler, Et ve Et Ürünleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu Başkan Vekili ve Antalya Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı, çalışmaları yerinde inceledi.

Kasapların temsilcisi olarak çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten Başkan Yardımcı, büyükbaş ve küçükbaş hayvanların satış merkezi haline gelece hayvan pazarında zemin çalışmalarının başladığı, satış yerinin dışında dinlenme alanlarının da bulunacağını ifade etti. Pazarın Kurban Bayramı'na yetişmesi için çalışmaların hızla yürütüldüğünü anlatan Osman Yardımcı, "Büyükşehir Belediyesi Borsa ortak çalışıyor. Antalya'ya fark katacak bir çalışma. Yüzlerce satıcı bu alanda alıcıyla buluşacak. Bir alıcı buraya gelerek tek seferde pek çok satıcının farklı yerlerde yetiştirdiği hayvanlar için pazarlık yapabilecek" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!