Hayırseverlerden HEM'e ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Hayırseverlerden HEMe ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2018 11:13

Hayırseverlerden HEM'e ziyaret

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ Halk Eğitim Merkezi'ni (HEM) yaptıran Sevim-Cevat Soyiç çiftinin kızı Sema ve damadı Ercüment Gencebay, HEM Müdürü Öznur Taşkan'ı ziyaret etti.
Korkuteli Halk Eğitimi Merkezi'ni yaptıran hayırsever çift Cevat ve Sevim Soyiç'in kızı Sema Gencebay ve eşi Ercüment Gencebay, HEM Müdürü Öznur Taşkan'ı ziyaret ederek, açılan kurslarla ilgili bilgi aldı. Dekoratif tablo yapımı, giyim ve bağlama kurslarını ziyaret eden çifte, HEM Müdürü Öznur Taşkan, tablo hediye etti.
Ercüment Gencebay, "Korkuteli gibi küçük bir yerde halk eğitim merkezinin bu kadar güzel işler yapması çok güzel. Bizce halk eğitim merkezi emin ellerde. Babamız rahatsız olduğu için gelemedi. Halk eğitim merkezinin faaliyetlerini yakından takip ediyoruz" dedi.
HEM Müdürü Öznur Taşkan da "Hayırseverlerimizin ziyareti bizleri mutlu etti. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Cevat amcamıza da çok geçmiş olsun diyoruz, ellerinden öpüyoruz. Halk eğitim merkezi olarak 'Hakka hizmet halka hizmet' düsturu ile çalışıyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!