Hayırda buluşanlardan eğitime destek

Güncelleme Tarihi:

Hayırda buluşanlardan eğitime destek
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2017 09:57

Hayırda buluşanlardan eğitime destek

Haberin Devamı

Yusuf Özgür BÜLBÜL MUŞ, (DHA) Hayırda Buluşanlar Topluluğu, Muş merkeze bağlı Arpayazı, Karakuyu ve Güzeltepe ilkokulu öğrencilerine eğitim desteğinde bulundu.







Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) bünyesinde faaliyet gösteren Hayırda Buluşanlar Topluluğu öğrencilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Topluluk 500 öğrenciye kitap ve 600 öğrenciye de kalemlik armağan etti. Konuyla ilgili bilgi veren topluluk başkanı Nurhan Eğin şunları söyledi:







“Kendi aramızda kitap kampanyası düzenledik. Kısa zaman içinde kampanyamız sonunda toplanan parayla çocukların yaşlarına ve zihinlerine uygun iyilik, merhamet, dostluk, kardeşlik, paylaşmak gibi değerleri anlatan öykülerden oluşan değerler eğitimi setlerini, öyküler, peygamberlerin hayatı dizisi, masallar, hikayeler ve klasiklerden oluşan kitaplar satın aldık. YGS sınavında dağıtılan kalem, silgi ve kalem tıraştan oluşan kırtasiye kutularını gönüllülerimizle toplayıp içine çikolata ve şekerleri katıp çocukların hoşuna gidecek şekilde süsledik. Biriktirdiğimiz değil paylaştığımız bizimdir.”







Etkinlikte yer alan öğrenciler ise, güzel ve anlamlı bir etkinlikte bir araya geldiklerini ve güzel bir çalışma yürüttüklerini ifade etti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!