Haydi şampiyon bir kez daha

Güncelleme Tarihi:

Haydi şampiyon bir kez daha
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2016 09:49

Tekerlekli sandalye basketbol turnuvası ‘Dünya Süper Kupası’ (World Super Cup), Almanya’nın Frankfurt kentinde bu akşam başlıyor. 17 Temmuz’a kadar sürecek turnuvada Türkiye’yi geçen yılın şampiyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı temsil edecek.

Haberin Devamı

ERKEKLERDE Türkiye, Almanya, Hollanda; kadınlarda Almanya, ABD ve Hollanda şeklinde düzenlenen turnuva Carl von Weinberg Okulu. Zur Waldau 21, Frankfurt - Ginnheim adresinde gerçekleşecek. Turnuvanın ilk karşılaşması bu akşam saat 18.00’de Türkiye - Almanya erkek takımları arasında oynanacak. Türkiye ikinci maçını yarın saat 14.00’te Hollanda ile yapacak. Aynı akşam saat 18.00’de de Türkiye - Almanya karşı karşıya gelecek. Türk taraftarların turnuvaya büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

TÜRKLERDEN BÜYÜK DESTEK
Türk milliler, geçen yıl Avrupa Şampiyonası öncesi Almanya’da hazırlıkları çerçevesinde Almanya ve Kanada’nın katıldığı üçlü turnuvada şampiyon olmuştu. Frankfurt Skywleelers Dome’de gerçekleşen turnuvanın finalinde Türkiye, panzerlere 25 sayı fark atarak 74-49 mağlup etmişti. Çok çekişmeli geçen turnuvanın en değerli oyuncusu Türk Millilerin oyun kurucusu Özgür seçilmişti. Türk sporseverler turnuva boyunca Türk millilere büyük destek vermişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!