Haydi kupa maçına

Güncelleme Tarihi:

Haydi kupa maçına
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2017 01:00

Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Kayserispor ile 19 Mayıs Stadı’nda karşılaşacak. Kazanan ekip, adını çeyrek finale yazdıracak.

Haberin Devamı

Süper Ligde orta sıralarda kendine yer bulan Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası’nda bugün çeyrek finale çıkma yolunda Kayserispor ile karşılaşacak. Kupaya, deplasmandaki Pendikspor galibiyeti ile başlayan, grup aşamasında; Fenerbahçe, Menemen Belediye ve Amed Sportif Faaliyetler’i geride bırakıp, grup birincisi olarak son 16 turuna yükselen kırmızı-siyahlılar, bugün 19 Mayıs Stadı’nda, Kayserispor ile mücadele edecek. Saat 16.15’te başlayacak müsabakayı Bülent Yıldırım yönetecek. Gençlerbirliği, ligde son oynadığı maçta Osmanlıspor ile 1-1 berabere kalırken, Kayserispor sahasında Fenerbahçe’yi 4-1 yenmeyi başardı. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, kupaya önem verdiklerini ve bunu geride kalan süreçte ortaya koyduklarını belirtip, “Çeyrek finalin eşiğindeyiz. Finale kadar yürümek ve kupayı kazanmak istiyoruz. Gençlerbirliği, en son 10 yıl önce kupada final oynamış ve kaybetmiş. Bu kez yolun sonunda başarılı olmayı hedefliyoruz. Kayserispor, teknik adam değişikliği ve yaptığı transferler sonrasında ligin ilk yarısındaki görüntüsünden farklı bir kimliğe büründü. Bizim de aramızdan ayrılan arkadaşlarımız ve aramıza yeni katılanlar oldu. Kazanmak için mücadele adına sahada ne gerekiyorsa onu yapacağız” dedi.

Haberin Devamı

KAĞIT BİLETLER DE GEÇERLİ OLACAK

Gençlerbirliği yöneticileri, maçın cumartesi günü uygun bir saate oynandığını hatırlatıp, “Ankara taraftarını, Ankara takımını desteklemeye çağırıyoruz. Passoligin yanı sıra normal, kağıt biletler de bu maçta satışa sunulacak. Futbol severleri, ailecek stata futbol keyfine davet ediyoruz. Maç bilet fiyatlarını da çok makul seviyede tuttuk. Hava sıcaklığı da mevsim normallerinde olacak. Güzel bir heyecana birlikte ortak olalım” diye konuştu.

BİLETLER 10-30 TL’DEN SATILACAK

Gençlerbirliği yönetimi, bugünkü maçın biletlerini, kale arkası ve maraton tribünü için 10 TL, kapalı tribün için 15 TL ve VİP tribünü için ise 30 TL olarak belirledi.
Kupada son 16 turunu geçecek takımların, çeyrek finaldeki rakipleri, çekilecek kura sonrasında belli olacak.

Haberin Devamı

ARA TRANSFERİN EN HIZLILARI

Gençlerbirliği ile Kayserispor’un ara transfer döneminin en hareketli takımlarından olması dikkati çekti. Transferin en hızlı ekibi olan Kayserispor kadrosunu Silvestre Varela (Porto), Landry Nguemo, Douglao (Akhisar Belediyespor), Erkan Kaş (Sivasspor-kiralık), Hakan Aslantaş (Kardemir Karabükspor-kiralık), Raheem Lawal (Osmanlıspor-kiralık), Güray Vural (Trabzonspor), Rajko Rotman (Medipol Başakşehir-kiralık), Efe Halil Özaslan (Boluspor), Ryan Isaac Mendes (Lille) ile güçlendirdi. Gençlerbirliği ise Gaziantepspor ile birlikte 8’er transferle sarı-kırmızılı ekibi kadroya takviye sıralamasında takip etti. Kırmızı-siyahlı ekip Agon Mehmeti (Stabaek), Luccas Claro (Coritiba), Escobar Baruffi (Atletico Paranaense), Jonathan Ring (Kalmar), Murat Duruer (Kayserispor), Umut Sözen (Altınordu), Anıl Karaer (Kayserispor), Etien Velikonja (Olimpija) transferleriyle kadrosuna takviye yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!