'Haydi, konuş bakalım' münazara yarışması muhteşem finalla bitti

Güncelleme Tarihi:

Haydi, konuş bakalım münazara yarışması muhteşem finalla bitti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2017 16:43

'Haydi, konuş bakalım' münazara yarışması muhteşem finalla bitti

Haberin Devamı

Hasan BÖLÜKBAŞ/AKSARAY,(DHA)- AKSARAY'da Hazım Kulak Anadolu Lisesi’nin Aksaray Belediyesi sponsorluğunda organize ettiği “Haydi, Konuş Bakalım” sloganlı münazara yarışmasının finali yapıldı.
Toplamda 13 okulun katıldığı münazara yarışmaları bu sene hem yarışmacılar hem de seyircileri ile nefesleri kesti. Aksaray Üniversitesi Konferans Salonunda düzenlenen final programına Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Ak Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı, ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve  yaklaşık 2 bin davetli katıldı.
Münazara öncesi, “Ses Ver Sus” gurubunun Konseri salonu dolduran gençleri coşturdu. Gençler, grup üyelerinin seslendirdiği şarkılarla doyasıya eğlendiler.
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Hepinize teşekkür ediyorum.  Ben sizlerle gurur duyuyorum. İyi ki sizler varsınız. Bu işin başında 13 tane okulumuz vardı. Elemeler sonucu iki okulumuz kaldı ve bugün gerçekten çok güzel bir performans sergilediler. Bizi gururlandırdılar. Bütün okul öğretmenlerimize, müdürlerimize ve milli eğitim müdürümüze canı gönülden teşekkür ediyorum. Sizleri tekrar tebrik ediyorum.''dedi. 
Aksaray Valisi Aykut Pekmez ise konuşmasında “Bu yıl üçüncüsü yapılan münazaramızda iki değerli lisemizden 6 pırıl pırıl gencimiz gerçekten çok iyi hazırlanmışlar.Hangisini dinlesek onun haklı olduğu kanaati bizde oluştu. Bu da gerçekten ne kadar iyi hazırlandıklarını gösterir. Sizleri, pırıl pırıl gençlerimizi görünce sizlere olan inancımız, güvencimiz daha da arttı. Bundan dolayıda büyük memnuniyet duyuyorum.''dedi. 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!