Haydi devamı gelsin

Güncelleme Tarihi:

Haydi devamı gelsin
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2015 00:21

Fenerbahçe’nin Atromitos galibiyeti ile UEFA sıralamasında Yunanistan ile aradaki farkı biraz daha açan Türkiye 11. basamağa tırmandı.

Haberin Devamı

Türk kulüpleri arasında 2015-16 sezonu için ülke puanına katkıda G.Saray, Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılımdan gelen bonusla (4 puan) aslan payının sahibi... Avrupa Ligi ön elemesinde Differdange’ı 2 maçta da yense de, Rabotnicki karşısında 1 beraberlik, 1 yenilgi alıp elenen Trabzon’un faydası 2.5 puan oldu. Shakhtar’la ilk maçta berabere kalıp deplasmanda yenilen F.Bahçe, önceki gün Atromitos zaferi ile payını 1.5 puana (elemelerde galibiyet 1, beraberlik 0.5 puan) yükseltti.


İsviçre’yi geçtik


F.Bahçe, Atromitos’u 2. maçta da yenerse, Yunan temsilcilerinden birini saf dışı bırakacak. Kanarya, Atromitos’u yine yenerse ülke puanına katkısı 2.5, beraberlikle gruplara kalırsa faydası toplam 2 puan olacak. Avrupa Ligi’nde, Devler Ligi’ndeki gibi gruplara kalma bonusu yok. Türkiye’nin puanı, Atromitos galibiyetiyle 29 bin 600’e çıktı. Böylelikle Türkiye, 29 bin 575 puanlı İsviçre’yi geçti.

Haberin Devamı

Haydi devamı gelsin

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!