Hayat Şarkısı dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2017 23:19

Hayat Şarkısı dizisi bu akşam ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarının herkes tarafından gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizisi Hayat Şarkısı'nda heyecan seviyesi yüksekti. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde Hülya ve Mahir büyük risk aldıkları son operasyonları ile Bayram Cevher’i ve holdingi kurtarmaya çalıştılar. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Hayat Şarkısı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Heyecan dolu Hayat Şarkısı dizisinin yayınlanan son bölümünde Bayram Cevher'in verdiği karar Cevher Ailesi'nin tüm üyelerini şaşırttı. Başına iş açılan Hülya, aldığı sorumluluğu yerine getirmekte zorluk çekince kriz geçirdi. Hülya'nın aksiyon dolu hayatından sıkılan Kerim, Hülya ile enine boyuna konuştu. Etrafında en son olan ölümler, artık bu konuşmanın zamanının geldiğini gösterdi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Hayat Şarkısı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hayat Şarkısı dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Hülya ve Mahir büyük risk aldıkları son operasyonları ile Bayram Cevher’i ve holdingi kurtarmaya çalışırlar. Hülya bir yandan Süheyla’yı tekrar evine döndürmenin mücadelesini verirken bir yandan da Mahir’in kırılan kalbini tamir edebilmek için çaresizce yeni yeni operasyonlar planlamaktadır. Öte yandan Bayram Cevher hiç beklenmedik bir karar verir ve oğullarının tüm itirazlarına rağmen uygulamaya koyar. Hülya'nın aksiyon dolu hayatından sıkılan Kerim, Hülya ile enine boyuna konuşur. Etrafında en son olan ölümler, artık bu konuşmanın zamanının geldiğini gösterir. Kerim, Hülya'nın bu tarz işlerden uzak, evinde ve çocuklarının yanında olmasını ister. Artık aksiyondan uzak bir hayat ve üç çocuk ile geçirilecek bir ömür olduğunu dile getirir. Hülya ise içten içe Kerim'e katıldığı için susmayı tercih eder. Kerim, bu davranışların devam etmesi halinde yollarının ayrılabileceğini imalı şekilde belirtir ve Hülya'nın suratındaki ifade şaşkınlığını özetlemeye yeterlidir.

BAKMADAN GEÇME!