Hatayspor kamp için Erzurum'a gitti

Güncelleme Tarihi:

Hatayspor kamp için Erzuruma gitti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2016 12:39

Hatayspor kamp için Erzurum'a gitti

Haberin Devamı

Hamza EZER/ ANTAKYA, (Hatay), (DHA)

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele verecek olan Hatayspor, kamp çalışmaları için Erzurum'a gitti.
Hatayspor kulübü basın sözcüsü Sabit Karadeniz, tesislerin onarıma alındığını, bordo beyazlı takımın kamp çalışmalarının Erzurum'da olacağını vurguladı. Transfer çalışmalarının sürdüğünü anlatan Karadeniz, "1 forvet, 1 orta saha ve 1 stoper daha alarak transferimizi tamamlayacağız. Amacımız kampta kadromuzda bulunan ve yeni futbolcularımızın kaynaşmasını sağlamaktır. Kamp çalışmaları 23 Ağustos'a kadar devam edecektir" dedi.
Hatayspor Kulübü Sportif Direktörü İlhan Palut ise, kamp çalışmalarında amaçlarının futbolcuların birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak, kondisyon çalışmaları yapmak, ikinci etapta hazırlık maçlarına ağırlık vermek olduğunu açıkladı.

KAMPTAKİ OYUNCULAR
Kamp kadrosunda yer alan futbolcuların isimleri şöyle:
Göksal Özkara, Soner Örnek, Fuat Onur, Serkan Koç, Selçuk Özkan, Mesut Çaytemel, Tolga Çavdar, Mithat Yaşar, Emin Altunay, Ali Can Tez ve yeni transferler Yılmaz Özeren, Akın Alkan, Erhan Gözetlik, İlyas Akan, Sadi Karaduman, Osman Nuri Gürbüz ve Göztepe'den kiralık olarak alınan Mehmet Enes Öztürk ve Tuncay Kılıç ile alt yapıdan Kemal Çetinkaya, Mert Ateş, Abdurrahman Haluk, Oğuz Oral, Hasan Yıldız, Ömer Kızıldağ ve Süleyman Tekden.

HE (AÖ) (19.7.2016, FOTOĞRAFLI)


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!