Hatay Valisi Ata, Reyhanlı'da Aile Sağlığı merkezini açtı

Güncelleme Tarihi:

Hatay Valisi Ata, Reyhanlıda Aile Sağlığı merkezini açtı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2018 09:26

Hatay Valisi Ata, Reyhanlı'da Aile Sağlığı merkezini açtı

Haberin Devamı

Ferhat DERVİŞOĞLU/ REYHANLI(Hatay),(DHA)- HATAY Valisi Erdal Ata, Reyhanlı ilçesinde, hayırsever Hacı Murat Narlı’nın katkıları ile yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi hizmet binasının açılışını yaptı.

Törene, Vali Ata’nın yanı sıra AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi ve CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, hayırsever Hacı Murat Narlı, Kaymakam Fatih Çobanoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Sebahettin Yılmaz, Belediye Başkanı Mehmet Çüter, kurum müdürleri, sağlık çalışanları ve vatandaşlar katıldı. Hayırsever Narlı Reyhanlı’ya yakışır güzel bir aile sağlık merkezinin açılışını yapmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Bu benim için en güzel gündür. Aile Sağlığı Merkezimizin ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Reyhanlılı tüm kardeşlerimi ilçemize yatırım yapmaya çağırıyorum"dedi.
Milletvekilleri Şanverdi ve Tokdemir, Belediye Başkanı Mehmet Çüter, İl Sağlık Müdürü Dr. Sebahattin Yılmaz, Hatice-Murat Narlı Aile Sağlığı Merkezi binasının hizmete açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Daha sonra, Narlı ailesine teşekkür eden ve tüm hayırseverleri ilçeye yatırıma davet eden Vali Ata, "Kendisi çiftçilik yaparak bu zamana kadar elde ettiği birikimlerini çocuklarına miras olarak bırakmayıp Reyhanlı halkına sağlık hizmeti verecek böylesine güzel bir Aile Sağlık Merkezini belediyemizin de katkıları ile birlikte ilçemize kazandırmıştır. Takdire Şayan bu yardımseverliğinin vatandaşlarımıza emsal teşkil etmesini temenni ediyorum ve Aile Sağlığı Merkezinin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Ata, hayırsever Hacı Murat Narlı’ya yardımlarından dolayı teşekkür plaketi verdi. Vali Ata ve beraberindekiler Aile Sağlığı Merkezi hizmet binasının açılış kurdelesini kesmelerinin ardında hep birlikte Hatice-Murat Narlı Aile Sağlığı Merkezi hizmet binasını gezdiler.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!