Hatay-Katar seferleri başladı

Güncelleme Tarihi:

Hatay-Katar seferleri başladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2018 17:32

Hatay-Katar seferleri başladı

Haberin Devamı

 

Ramazan ÇELİK/HATAY, (DHA)-HATAY-Katar arası hava yolu seferleri başladı. Qatar Airways’in Hatay’a ilk uçağı, bugün iniş yaptı.

Hatay, havayolu şirketinin en yeni Türkiye destinasyonu ve ülkedeki beşinci noktası oldu. Qatar Airways Airbus A320, havalimanında su takı seremonisi ve törenle karşılandı. Doha'dan Hatay'a haftada üç seferle hizmet vermeye başlayan havayolu şirketi, Haziran 2018'de Türkiye’nin popüler tatil bölgeleri Bodrum ve Antalya’ya da direkt seferler düzenleyecek.

GURUR DUYUYORUZ

Qatar Airways’ın Türkiye'nin yanı sıra Romanya, Bulgaristan, Makedonya ve Offline Balkanlar Müdürlüğünü yapan Ferit Aksun, Savon Otel'de düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi: “Qatar Airways'in Hatay seferleri, Türkiye'deki destinasyonlarımızın en son üyesi ve bizler bununla gurur duyuyoruz. 2017’nin sonunda Adana uçuşlarına başladık, Antalya ve Bodrum'a ise Haziran ayında sezonluk seferlerimiz başlayacak. Türkiye'de yolcularımıza, Qatar Airways'in büyük ve genişlemeye devam eden küresel ağıyla her zamankinden daha fazla seçenek sunmayı ve daha fazla yolcuyu Türkiye'ye bağlamayı taahhüt ediyoruz."

HAFTADA ÜÇ SEFER

Havayolunun Türkiye'deki beşinci noktası olan ve Doha'dan Hatay'a haftada üç kez gerçekleştirilen yeni hizmet, Business Class'ta 12, Economy Class'ta ise 132 koltuk kapasiteli Airbus A320 uçağıyla yapılacağı bildirilen Hatay-Doha seferleri Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri saat 12.25 gerçekleştirilirken, Doha-Hatay seferleri ise aynı günlerde 07.40’da gerçekleştirilecek.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!