Hatay 2. Tarım Fuarı açıldı

Güncelleme Tarihi:

Hatay 2. Tarım Fuarı açıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2017 16:40

Hatay 2. Tarım Fuarı açıldı

Haberin Devamı

 

Ramazan ÇELİK/HATAY, (DHA)-HATAY Valiliği, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve çeşitli il müdürlükleriyle ticaret ve esnaf odalarının ortaklığıyla hazırlanan 2'nci Hatay Tarım Fuarı düzenlenen törenle açıldı.
Çevreyolu Otogar arkasındaki fuar alanında açılan 2'nci Hatay Tarım Fuarı'na çeşitli illerden yaklaşık 150 firma katılıyor. 5 Kasım pazar gününe kadar açık kalacak fuarda, çiftçilerin ilgi alanına giren tarım aletleri firmaları, traktör bayileri, zirai ilaç firmaları, çeşitli bitki üretim firmaları ile birçok firma katılıyor.
Fuarın açılışını gerçekleştiren Hatay Vali Vekili Orhan Mardinli, geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen fuara yaklaşık 90 firmanın katıldığını, bu yıl ise 150 firmanın katılım sağladığını belirterek, önümüzdeki yıl bu sayının daha da artması temennisinde bulundu. Hatay'ın önemli bir tarım merkezi olduğunu kaydeden Mardinli, Hatay tarımına bu fuarla önemli bir katkı sağlandığına dikkat çekti. Geçen yıl ki fuarı 42 bini aşkın vatandaşın ziyaret ettiğini anımsatan Mardinli bu yıl en az 50 bin ziyaretçinin fuara gelmesini beklediklerini de aktardı. Yapılan konuşmaların ardından fuarın açılış kurdelesi, Hatay Vali Vekili Orhan Mardinli, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ve diğer protokol üyelerinin katılımıyla kesildi.

FOTOĞRAFLI- GÖRÜNTÜ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!