HASVAK’a Uzak Doğu’dan destek

Güncelleme Tarihi:

HASVAK’a Uzak Doğu’dan destek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2008 00:00

Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı tarafından, Çin Büyükelçilik konutunda etkinlik düzenlendi.

TÜRKİYE Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK) tarafından bir süre önce yoksul kadınlara yönelik, eğitim ve sağlık taraması amacıyla başlatılan "Meme Kanseri Eğitim ve Tarama Programı" kapsamında Çin Büyükelçilik konutunda bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe çok sayıda yardımseverin yanı sıra, bazı büyükelçi eşleri, Emniyet Genel Müdürü Kağan Köksal’ın eşi Olcay Köksal ve eğlence dünyasından Faik Öztürk katıldı.

KANSER TÜRÜNÜN EN CİDDİSİ

Çin sefiresi Min Wang’ın ev sahipliğinde yapılan etkinlikte, Vakıf Başkanı Engin Öztürk bir konuşma yaptı. Öztürk, proje hakkında bilgiler verdiği konuşmasında, Gölbaşı Karagedik’ten getirdikleri 19 kadına sağlık taraması yaptıklarını ve bu sayının yüzlere ulaşmasını sağlamayı amaçladıklarını söyledi. Öztürk, kanser türleri içinde en ciddi olanının meme kanseri olduğunu, belirtti.

Kürk defilesi beğeni topladı
/images/100/0x0/55eaab01f018fbb8f88f1234


YARDIM amaçlı kürk defilesinde İstanbul’dan gelen mankenler Seçkin Piriler, Levent Güler ve Ankaralı mankenler Lyuba Tokoğlu, Çiğdem Büyükköprü, Özge Öztürk ve Aslıhan Halıcıoğlu, As Kürk Moda Evi’nin yeni koleksiyon kürklerini sergiledi.

Faİk Öztürk renk kattI

BÜYÜK beğeni toplayan defilenin ardından Çin Büyükelçiliği tarafından vakfa bağışlanan Çin vazosu açık artırmayla satıldı. 800 YTL’ye fiyatla başlayan artırma sonunda vazoyu 5 bin YTL’ye Faik Öztürk satın aldı. Öztürk, projeye katkıda bulunmaktan dolayı oldukça mutlu olduğunu belirtirken, yaptığı esprilerle de gülmekten kırdı geçirdi. Etkinlik Çin elçiliğinde çalışan görevlilerin Çin geleneksel kıyafetlerini sergilediği defileyle son buldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!