Hastaneler pazartesi (bugün) açık mı? Nöbetçi eczanelerin listesi

Güncelleme Tarihi:

Hastaneler pazartesi (bugün) açık mı Nöbetçi eczanelerin listesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2017 09:52

Kurban Bayramı'nın son gününde hastaneler, sağlık olacakları ve nöbetçi eczanelerin durumu merak konusu. Çeşitli sağlık sorunları veya aniden gelişen olumsuz durumlar nedeniyle hastaneye veya eczaneye uğramak mecburiyetinde olan vatandaşlar, 'Hastaneler ve sağlık olacakları bugün açık mı?', 'Nöbetçi eczaneler hangileri?' sorularına yanıt arıyor. İşte merak edilen konunun detayları!

Haberin Devamı

 

Hastaneler, sağlık ocakları ve eczanelerin bayramdaki mesai takvimi merak konusu oldu. Çeşitli sağlık sorunları nedeniyle hastanelere veya eczanelere gidecek olan vatandaşlar, ‘Hastaneler bugün açık mı?’ ‘Açık olan eczaneler hangileri?’ sorusuna yanıt arıyor. İşte hastanelerin durumu ve açık olan eczanelerin listesi!

HASTANELER VE SAĞLIK OCAKLARI AÇIK MI?

Kurban bayramı boyunca hastanelerin acil servisleri çalışacak. Bayramın tatil olması sebebiyle sağlık ocaklarındaki çalışma durumunu araştıran vatandaşlar, konuyla ilgili bilgi elde etmek istedi. Sağlık ocakları, resmi tatillerde nöbet usulü çalışma programı sağlamaktadır.

ECZANELER AÇIK MI?

Resmi tatil günlerinde yalnızca nöbetçi eczaneler açık olmaktadır;

Alışveriş merkezlerindekiler de dahil olmak üzere eczaneler bağlı olduğu bölgedeki eczane çalışma gün ve açılış kapanış saatlerine uymak zorundadır. Birden fazla eczane bulunan yerlerde, belirlenen çalışma saatleri dışında ve resmî tatil günlerinde yalnız nöbetçi eczaneler açık kalır. Nöbetçi eczane dışındaki eczaneler nöbet saatlerinde faaliyet gösteremezler.

İŞTE NÖBETÇİ ECZANELER LİSTESİ

BAKMADAN GEÇME!