Hastanedeki minikleri moral veren etkinlik

Güncelleme Tarihi:

Hastanedeki minikleri moral veren etkinlik
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 12:39

Hastanedeki minikleri moral veren etkinlik

Haberin Devamı

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, İnsan İçin Umut Derneği'nin tedavi gören çocuklara moral vermek ve hastane ortamından uzaklaştırmak amacıyla düzenlediği etkinlik büyük ilgi gördü.

Çocuklar hastanenin konferans salonunda Bulvar Tiyatrosu İzmir Gölge Oyuncuları Arif Akpak, Mehmet Şişko ve Atakan Teke'nin sergilediği, Hacivat Karagöz ve İbiş Kukla Tiyatrosu, ilizyon ve palyaço gösterileri ile doyasıya eğlendi. Hastanenin kreşindeki çocuklar da etkinliğe katılarak hem eğlendiler hem de tedavi gören arkadaşlarına destek oldular. Oyuncak dağıtımının yapıldığı etkinlikte, çocukların neşesine aileleri ve sağlık çalışanları da ortak oldu.

Çocuklarla birlikte gösteriyi izleyen Hastane Yöneticisi Prof. Dr. Gökhan Akbulut, “Tedavi gören çocuklarımız zor günler yaşıyorlar ve bu tür ışıklara ihtiyaçları var. İnsan İçin Umut Derneği üyelerine ve tiyatro sanatçısı dostlarımıza böyle bir etkinlik düzenledikleri için teşekkür ediyorum" dedi. Trafik kazası nedeniyle tedavi gören 4 yaşındaki Doğa'nın annesi Olcay Yüksekol da “Acil olarak buraya geldiğimizde kızımın hayati tehlikesinin olduğunu ve yaşama şansının çok düşük olduğunu söylediler. Kızım buradaki doktorlar sayesinde hayata döndü. Çok mutluyum, tüm doktorlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

İnsan İçin Umut Derneği Başkanı Menşure Gökçe ise “Çocuklarımızın gözündeki ışık bizleri çok mutlu etti. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde iki projemiz daha var, onları da en kısa zamanda hayata geçireceğiz" dedi.

İZMİR (DHA)

foto

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!