Hastanede '23 Nisan' coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Hastanede 23 Nisan coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2017 16:03

Hastanede '23 Nisan' coşkusu

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ATATÜRK Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası'nda '23 Nisan Ulusal Egemenlim ve Çocuk Bayramı' kutlandı.

Hastanenin 9'uncu katındaki çocuk hastalıkları servisinde tedavi gören çocuklara '23 Nisan' coşkusu yaşatıldı. Servisin koridoru Türk bayrakları ve balonlarla süslendi. Çocuk hastalıkları uzmanı Dr. Bilal Özden'in günün anlamına ilişkin konuşma yaptı. Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara çok değer verdiğini ve onlara 'Çocuk Bayramı'nı armağan ettiğini anlatan Özden, "Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramı kutlu olsun" dedi.

Toros Meslek Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretmeni Feride Güner ile öğrencilerinin palyaço gösterisi yaptığı etkinlikte, çocukların yüzlerine maske yapıldı. Kimi çocuklara doktor kimi çocuklara da hemşire kıyafetinin giydirildiği kutlamada, temsili doktor çocuklar, hasta çocukları muayene etti.

Palyaçolar, serviste görev yapan doktor ve hemşireler, hasta yakınları, tedavi gören çocuklar hep bir ağızdan çocuk şarkılarını seslendirdi, birlikte dans etti, günün anısına da üzerinde 'Yaşasın 23 Nisan' yazılı ve Türk bayrağı olan yaş pasta kesildi.

Atatürk Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Halenur Şahin, "Hastanemizde tedavi gören çocuklarımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamalarını izlemeye gidemeyecekleri için onlara '23 Nisan' coşkusunu yaşatmak istedik. Çok güzel eğlendiler, keyifli dakikalar yaşadılar, onlarla birlikte biz de mutlu olduk" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!