Hasan Subaşı'dan Korkuteli'de seçim çalışması

Güncelleme Tarihi:

Hasan Subaşıdan Korkutelide seçim çalışması
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2018 11:41

Hasan Subaşı'dan Korkuteli'de seçim çalışması

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - İYİ Parti Antalya milletvekili adayı Hasan Subaşı, Korkuteli'de eski Belediye Başkanı Hasan Gökce ile esnaf ziyareti yaptı.
İki dönem üst üste Antalya'da belediye başkanı seçilen tek başkan olan İYİ Parti Milletvekili adayı Hasan Subaşı, Korkuteli'de seçim çalışması yaptı. Aynı partiden milletvekili adayı olabilmek için görevinden istifa eden ancak listede yer alamayan eski Belediye Başkanı Hasan Gökce'nin yanı sıra İYİ Parti İlçe Başkanı Süleyman Yıldız, Demokrat Parti İlçe Başkanı Fatih Öztepe ve yönetim kurulu üyeleri de Hasan Subaşı'na eşlik etti.
Esnaf ve vatandaşın ilgi gösterdiği Hasan Subaşı, İYİ Parti ilçe başkanlığında da gazetecilerle bir araya geldi. Hasan Subaşı, "Türkiye'nin masraf ve israftan kaçınması gerekir. Herkes kendi parasını harcamaya yetkili ancak devlet parasını kamu görevlileri dikkatli ve sakınarak kullanmak zorunda ve her zerresini doğru değerlendirmeli. Bozuk bir çarkın yarattığı rant ekonomisiyle yapılan yatırımlar hem hükümette hem de belediyelerde çok yüksek maliyetlere ulaşmaktadır. Çok borç çok hizmet değildir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!