Hani’de lise son sınıf öğrencilerine LGS ve LYS kitabı

Güncelleme Tarihi:

Hani’de lise son sınıf öğrencilerine LGS ve LYS kitabı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2016 13:16

Hani’de lise son sınıf öğrencilerine LGS ve LYS kitabı

Haberin Devamı

DİYARBAKIR, (DHA)-

DİYARBAKIR'ın Hani İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Kaya, merkez ve köylerde üniversite sınavlarına hazırlanan 150 lise son sınıf öğrencisine, bin 200 adet YGS ve LYS'ye hazırlık kitabı dağıttıklarını söyledi.

Lise son sınıf öğrencilerine YGS ve LYS'ye hazırlık kitaplarının dağıtımı Hani Çok Proğramlı Anadolu Lisesi, Borsa İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Gürbüz Çok Proğramlı Anadolu Liseleri'nde düzenlenen bir programla yapıldı.

Kitapların dağıtımı sırasında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Kaya, ilçede geçmişe oranla sadece eğitimde değil, bir çok alanda farklılıkların oluştuğunu belirterek, "Bu farklılıkların içinde önemli unsur eğitimdir. Benim size tavsiyem; bu aşamadan sonra günde 8 saat ders çalışmak. Yani okulda gördüklerinizin dışında da evleriniz dede günde 8 saat ders çalışmanızı istiyorum.'Geleceğimizi yönlendirecek, şekillendirecek siz başarılı gençlere destek vermeyi eğitim camiası olarak kendilerine bir görev bildiklerini ifade eden Kaya, "Gençlerin üniversiteyi kazanmalarına vesile olursak, öğrencilerin aileleri gibi mutluluklarına ortak olabilirsek büyük bir sorumluluğa ortak olmuş oluruz" dedi.

Yapılan Konuşmanın ardından üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere YGS ve LYS'ye hazırlık kitapları dağıtıldı.

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!