Hande Erçel'in Tayland tatili

Güncelleme Tarihi:

Hande Erçelin Tayland tatili
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2016 07:20

Güneşin Kızları dizisiyle yıldızı parlayan Hande Erçel tatilde.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Güneşin Kızları geçtiğimiz günlerde final yapmıştı. Dizinin başrol oyuncusu Hande Erçel yoğun geçen sezonun ardından tatile çıktı

Hande Erçelin Tayland tatili

Tayland'ın Phuket Adası'na giden güzel oyuncu tatil fotoğraflarını 'Merhaba Tayland' notuyla sosyal medyadan paylaştı.

Hande Erçelin Tayland tatili


Erçel'in fotoğrafları kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Hande Erçelin Tayland tatili

 

Haberin Devamı

Hande Erçel kimdir?

Geçtiğimiz günlerde final yaparak izleyenlere veda eden “Güneşin Kızları” dizisinde canlandırdığı “Selin” karakteri ile tanıdığımız Hande Erçel kimdir? Hande Erçel hakkında bilmedikleriniz ve merak edilen her şey yazımızda...

Başarılı oyuncu Hande Erçel, 1993 yılında Balıkesir, Bandırma’da dünyaya geldi. Erçel, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde okuyor.

2015 yılında katılmış olduğu Miss Cilivaliton of the World yarışması katılmıştır. Azerbaycan'da düzenlenen bu yarışmada 2. olmuştur.

Daha önce Çılgın Dersane Üniversitede ve Hayat Ağacı dizilerinde oynadı. Çılgın Dersane Üniversitede ile ekran macerasına başlayan Hande Erçel'in hayali dizinin reyting kurbanı olmasıyla yarım kaldı. Erçel, eylül 2014 sezonunda TRT'de yayınlanan 'Hayat Ağacı' dizisiyle izleyici karşısına çıktı. Genç oyuncu dizide İdil Fırat (Filiz) ve Fikret Kuşkan'ın (Murat) kızları Selen Karahanlı karakterine hayat verdi.

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan “Güneşin Kızları” dizisinde “Selin” karakterini canlandırmıştır.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!