Hande Erçel'e rekor teklif!

Güncelleme Tarihi:

Hande Erçele rekor teklif
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2016 15:10

Geçtiğimiz günlerde final yaparak izleyenlerine veda eden “Güneşin Kızları” dizisinin Selin’i Hande Erçel’e rekor teklif yapıldı. Genç oyuncu Hande Erçel reklam yıldızı oluyor. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

“Güneşin Kızları” dizisi ile yıldızı parlayan güzel oyuncu Hande Erçel, bir çok markanın yıldızı oldu. Başarılı ve güzel oyuncuya teklifler yağıyor. Hande Erçel reklam yıldızı oluyor! İşte detaylar...

2012 yılında "Miss Civilization Of Turkey" yarışmasında birinci olan daha sonra ise oyunculuğa atılan Hande Erçel'in işleri açıldı.

Güneşin Kızları dizisi reyting kurbanı olsa da Erçel pek çok markanın gözdesi haline geldi. Öyle ki 22 yaşındaki oyuncuya ünlü bir giyim markası teklif yapmaya hazırlanıyor.

2 reklam filmi için 700 bin TL!

Hande Erçel'e önerilecek ücret ise dudak uçuklatan cinsten. Erçel'e 2016 yılının sonuna kadar markanın reklam yüzü olması için 700 bin TL teklif edilecek.

Oyuncu bu teklifi kabul ederse 2 reklam filminde boy gösterecek ve Nisan ayının ilk haftasında, markanın yaz koleksiyonu için kamera karşısına geçecek.

Haberin Devamı

Hande Erçel kimdir

Hande Erçel Kimdir?

Başarılı oyuncu Hande Erçel, 1993 yılında Balıkesir, Bandırma’da dünyaya geldi.

Erçel, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde okuyor.

2015 yılında katılmış olduğu Miss Cilivaliton of the World yarışması katılmıştır. Azerbaycan'da düzenlenen bu yarışmada 2. olmuştur.

Daha önce Çılgın Dersane Üniversitede ve Hayat Ağacı dizilerinde oynadı. Çılgın Dersane Üniversitede ile ekran macerasına başlayan Hande Erçel'in hayali dizinin reyting kurbanı olmasıyla yarım kaldı. Erçel, eylül 2014 sezonunda TRT'de yayınlanan 'Hayat Ağacı' dizisiyle izleyici karşısına çıktı. Genç oyuncu dizide İdil Fırat (Filiz) ve Fikret Kuşkan'ın (Murat) kızları Selen Karahanlı karakterine hayat verdi.

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan “Güneşin Kızları” dizisinde “Selin” karakterini canlandırmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!