Hamilelik Okulu'nu bitirenlere sertifikaları Başkan'dan

Güncelleme Tarihi:

Hamilelik Okulunu bitirenlere sertifikaları Başkandan
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2017 18:21

Hamilelik Okulu'nu bitirenlere sertifikaları Başkan'dan

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi tarafından Ailesi Seviyorum Projesi kapsamında 'Bilinçli anneler sağlıklı nesiller' sloganıyla hayata geçirilen Hamilelik Okulu'nda 8. dönem mezunları sertifika aldı. Kursiyerlere sertifikalarını veren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eğitimi bugüne kadar 240 kişinin tamamladığını söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 'Ailemi Seviyorum' projesi kapsamında hayata geçirdiği Hamilelik Okulu'nu tamamlayan 20 hamile kadına düzenlenen törenle sertifika verildi. Kent Konseyi'nde düzenlenen törene; Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan ve Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci de katıldı. Başkan Zolan, "Burada hem hamilelik döneminizle hem de sonrası ile ilgili uzmanlar tarafından bilgilendirildiniz. Bu bilgiler ışığında hata yapmamayı ve bu süreçte doğru bir şekilde hareket etmeyi öğreniyorsunuz" diye konuştu.

Amaçlarının anne adaylarının bilinçli bir hamilelik dönemi geçirmesi olduğunu kaydeden Zolan, "Hamilelik Okulu'nda 8. dönemin sonuna geldik ve toplam 240 kursiyerimiz bu okuldan mezun oldu. Çocuk demek bereket demektir. Güzel bir nesil olsun ve bizden daha güzel bir ülkede yaşasınlar. Bugün dünden daha iyiyiz. Yarın da bugünden daha iyi olsun inşallah" dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Zolan, kursiyerlere sertifikalarını verdi.

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!