Hami-Yet çocuklarından kutsal ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Hami-Yet çocuklarından kutsal ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2016 09:46

Hami-Yet çocuklarından kutsal ziyaret

Haberin Devamı

YOZGAT, (DHA)- YOZGAT Valiliği tarafından uygulanan, Koruyucu Yetim Destek projesi (Hami-Yet) himayesindeki çocuklar ve anneleri Vali Abdulkadir Yazıcı’yı makamında ziyaret ederek, Regaip Kandilini kutladılar.

Sorgun ilçesinde ikamet eden Hami-Yet çocukları ve annelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Abdulkadir Yazıcı, “Regaip Kandili, Ramazan ayının ilk habercisi olması nedeniyle manidar bir gün. Bu gecede Peygamber Efendimiz, “Allah’ım, bize Recep ve Şaban’ı mübarek kıl ve bizi Ramazan’a ulaştır” diye dua etmiş. Bizde Peygamber Efendimizin Ya Rab bize Recep ve Şaban’ı mübarek kıl ve bizi Ramazan’a ulaştır duasını tekrar ediyoruz. İnşallah Mevlam bu mübarek gecenin feyzinden istifade etmemize yardımcı olur. Bende sizlerin kandilini tebrik ediyorum” dedi.

Anne ve çocuklarla bir süre sohbet eden Vali Yazıcı, her bir Hami-Yet çocuğunun sınıfının en ahlaklı ve en faziletli öğrencisi olması gerektiğini söyledi ve kendilerine gelecek için büyük hedefler koyarak çalışmalarını istedi.

(FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!