Haliliye’deki Parklar Yemyeşil Olacak

Güncelleme Tarihi:

Haliliye’deki Parklar Yemyeşil Olacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2015 12:36

HALİLİYE BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN İLÇEDE BULUNAN PARKLARDA ÇİMLEME VE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI.

Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçede bulunan parklarda çimleme ve düzenleme çalışmaları başladı.
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un talimatı ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor. Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Yenişehir Gül parkı ve Ahmet Yesevi Mahallesi’nde çalışmalara başladı. Ahmet Yesevi Mahallesi’nde yapılan çimleme çalışmalarının ardından Devteşti Mahallesi’nde de çalışmalar sürdürülecek.
Parklarda yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan Demirkol, “Bahar aylarında kent merkezindeki bütün parklarımız yeşil olacak. Hepsi en güzel şekilde halkımızın layık olduğu şekilde düzenlenecek, bank konulmayan parklara bank koyulacak dedi. Piknik alanlarında engelli vatandaşların ailesi ile birlikte oturacağı engelli masaları koyacağız. Engelliler için parklarda oyun grubu kuracağız, engellilerin diğer vatandaşlar gibi parklarda salıncaklarda sallanması veya kaydıraktan kayması için şehrin muhtelif bölgelerinde engellilerin faydalanacağı oyun grupları kuracağız. Bunlar çok yakında olacak. Halkımızın özlem duyduğu bir konu var bil hassa ramazan ayında, halkımız serin yeşil bölge arıyor. Biz halkımızın ihtiyaç duyduğu mesire alanlarını düzenleyeceğiz’’ ifadelerine yer verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!