Halilbeyli Meydanı ve Muhtarlık binasına belediyeden makyaj

Güncelleme Tarihi:

Halilbeyli Meydanı ve Muhtarlık binasına belediyeden makyaj
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2017 16:25

Halilbeyli Meydanı ve Muhtarlık binasına belediyeden makyaj

Haberin Devamı

İZMİR'in Kemalpaşa ilçesinin kırsal Halilbeyli Mahallesi Muhtarlık binası ile meydanın tadilatı için belediye tarafından çalışma başlatıldı.
Halilbeyli Mahalle Meydanı'nın estekik görünem kazanması için muhtarlık binası ile mülkiyeti belediye ait olan meydandaki kahvehane, sulama kooperatifi, dernek binası, berber dükkanı ve mülkiyeti belediyeye ait olan kiralık dükkanların tüm doğramaları, bina iç ve dış boyama işleri, şadırvanlı havuz, umumi tuvalet, çatı tadilatlarının yapılacağı bildirildi. Ayrıca mahalle meydanına renkli kilit parke taşı döşenerek daha modern bir görünüme kavuşturulacağı bildirildi.
Çalışmalar hakkında bilgi veren AK Partili Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, "Mahalle ayırmaksızın bordür-tretuvar taşlarının bakım ve onarımı yapıyoruz. İhtiyaç olan mahellerimizin havuz, halı saha, düğün salonu ihtiyaçlarını gideriyoruz. Meydan düzenlemesi, boya, sıva, marangozluk, elektrik. sıhhi tesisat ve kaynak işleri konusunda gereken desteği verip, mahallerimizdeki okul ve ibadethanelerin eksikliklerini tamamlıyoruz. Bu hizmetleri tüm mahallelerimize sorunsuz olarak veriyoruz. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve daha kaliteli bir yaşam sürmelerini sağlamak amacıyla, hizmet şiarıyla çıktığımız bu yolda fiziki yatırımlarımız devam edecek" dedi.
KEMALPAŞA (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!