Hakkari'de VEDAŞ ve VEBSAŞ halı saha turnuvası düzenledi

Güncelleme Tarihi:

Hakkaride  VEDAŞ ve VEBSAŞ halı saha turnuvası düzenledi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2017 09:28

Hakkari'de VEDAŞ ve VEBSAŞ halı saha turnuvası düzenledi

Haberin Devamı

Behçet DALMAZ/HAKKARİ,(DHA)-HAKKARİ'de Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim  Şirketi (VEDAŞ) ile Vangölü Elektrik Parakende Satış Anonim Şirketi (VABSAŞ) kurumlarındaki 9 ayrı biriminde kurulan 9 futbol takımı arasında halı saha futbol turnuvası düzenlendi.

Hakkari'de VEDAŞ VE VEBSAŞ'ın çeşitli birimlerinde çalışan personellerin kurduğu 9 takım arasında hala saha turnuvası düzenlendi. 1,5 ay sürecek olan halı saha turnuvasının ilk karşılaşması yapıldı. VEDAŞ Hakkari il Müdürü İsmail Özdemir'in de personelleriyle oynadığı hala saha maçı oldukça çekişmeli ve eğlenceli geçti. Turnuva ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan VEDAŞ il Müdürü Özdemir, VEDAŞ ve VEBSAŞ'da çalışan personellerin birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak ve stres atmaları için böyle bir turnuva düzenlediklerini söyledi.

Özdemir,"Biz temel ihtiyaç olan enerji sektöründe hizmet veriyoruz. Vatandaşla birebir ilişkili oldukları için de zaman zaman stresli bir iş yapıyoruz. Biz kendi şirketimizin bünyesinde olan 9 ayrı birimden 9 ayrı futbol takımı oluşturarak  halı saha futbol müsabakasını başlattık. Amacımız burada gün içerisindeki yoğun çalışmamızdan sonra stresi atıp birimler arasındaki  kaynaşma  ve dayanışmayı sağlamaktır. Diğer bir amacımız da belki bu yaptığmız turnuva ilimizdeki diğer kamu kurumlarına da örnek olur" dedi

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!