Hakkari'de şehit aileleri ve gazilere yemek verildi

Güncelleme Tarihi:

Hakkaride şehit  aileleri ve gazilere yemek verildi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2017 22:51

Hakkari'de şehit aileleri ve gazilere yemek verildi

Haberin Devamı

Behçet DALMAZ/HAKKARİ, (DHA)- HAKKARİ'de, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından, 15 Temmuz nedeniyle kent merkezindeki şehit yakınları ve gazilere yemek verildi. 
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından, 15 Temmuz'un yıl dönümü nedeniyle verilen yemeğe; Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Dağ ve Komando Tugay komutan Yardımcısı Yarbay Cavit Nartop, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Ağır Ceza Reisi Ayhan Dal, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Ömer Pakiş, İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İl Müftüsü Faruk Gürbüz, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü M. Akif Bildirici, AK Parti il Başkanı Nurettin Fırat, Şehit yakınları ve gaziler katıldı.
Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak,yemeğe katılan şehit yakınları ve gazilere teşekkür etti. Vali Toprak, "En önemli değerlerimiz uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Yüce Allah’tan kendilerine rahmet diliyorum. Gazilerimize ve ailelerine de sağlıklı huzurlu yıllar diliyorum. Hakkari’den, Edirne’ye, Trabzon’dan- Antalya’ya kadar ay yıldızlı bayrağımızın dalgalandığı toprağımızın her köşesi tarihten beri düşmana, hainlere karşı canlarını feda etmiş şehitlerimiz ve sağlıklarını feda etmiş gazilerimizin sayesindedir. Bundan 1 yıl önce yaşamış olduğumuz korkunç hain kalkışmayı da hatırlatmak istiyorum. Milletimizin birliğini, bütünlüğünü vatanımıza, bayrağımıza, demokrasimize, devlet başkanımıza, dolayısıyla hepimize karşı gerçekleştirilen ve sizin dik duruşumuzla milletimizin şiddetli bir şekilde 'dur' demesi ile akamete uğrayan 15 Temmuz hain FETÖ'cü darbe girişimi de yine biraz önce bahsettiğim şehitlerimizin ve gazilerimizin yakınları oğulları ve torunları tarafından şiddetli bir şekilde engellenmiştir" dedi.
Yemeğin ardından Hakkari Valisi Toprak ve beraberindeki yetkililer, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü tarafından Valilik binası önünde, 15 Temmuz şehitlerini anmak için düzenledikleri basketbol turnuvasına katıldı. Turnuvayı bir süre izleyen Vali Toprak, turnuvaya katılan gençleri tebrik etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!