Hakkari'de 27 STK'dan teröre tepki açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Hakkaride 27 STKdan teröre tepki açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2016 21:47

Hakkari'de 27 STK'dan teröre tepki açıklaması

Haberin Devamı

Behçet DALMAZ/HAKKARİ, (DHA) - HAKKARİ'de 27 sivil toplum kuruluşu, ortak basın açıklamasıyla son günlerde yaşanan terör saldırılarını kınadı.
Ensar Vakfı Hakkari Şubesi'nde yapılan açıklamaya Ak Parti Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat ta katıldı. Basın açıklamasını Ensar Vakfı Hakkari Şube Başkan Yardımcısı İsmail Tunç, Türk Bayrağı'nın arkasında yaptı. Son günlerde yaşanan terör olaylarını kınadıklarını belirten Tunç, şunları söyledi:
"15 Temmuz'daki başarısız darbe teşebbüsüyle beraber tüm terör örgütlerinin aynı üst aklın piyonu oldukları ortaya çıkmıştır. 15 Temmuz'da Meclisimizi bombalayan, millet evlatlarına karşı silah kullanan üniformalı teröristler ile yıllardır ortak vatanımızın her yanında Van, Elazığ, Bitlis ve Gaziantep’te masum insanları katleden eli kanlı hainler arasında hiçbir fark yoktur. Bütün terör örgütlerinin gerçekleştirdiği kanlı saldırılarla ülkemizin varlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü istiklalini ve istikbalini hedef almaktadır. FETÖ’cü terör örgütüyle ülkemizi parçalamayı, milletimizi birbirine düşürmeyi amaçlayan, ancak başaramayan hainler şebekesi, yüzünü ve gücünü bölgedeki diğer terör örgütüne çevirmiştir. Hiçbir terör örgütü ve çete, asil milletimizi korkuyla sindiremeyecek, kardeşi kardeşe düşürmeyi başaramayacaktır. 15 Temmuz ruhunun samimiyeti, duyarlılığı ve vakur duruşuyla yerli ve milli tavrımızı, her zaman ve her şartta ortaya koymaya hazır ve kararlıyız. Tanklara, uçaklara, bombalara karşı kendini siper ederek tarih yazan aziz milletimiz, terör karşısındaki kararlı duruşundan taviz vermeyecek, terörle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir. Türkiye’nin müreffeh ve aydınlık geleceğini omuz omuza inşa edeceğiz."

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!