Hakkari şehitleri memleketlerine uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Hakkari şehitleri memleketlerine uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2016 11:04

Hakkari şehitleri memleketlerine uğurlandı

Haberin Devamı

VAN, (DHA) - HAKKARİ'nin merkeze bağlı Ağaçdibi Köyü yakınlarında sürdürülen operasyonlar sırasında çıkan çatışmada şehit düşen 3 ve Şemdinli'de şehit olan 1 olmak üzere 4 askerin cenazeleri düzenlenen törenle memleketlerine gönderildi.
Güvenlik güçlerinin PKK'lı teröristlere yönelik sürdürdüğü operasyonlar kapsamında dün merkeze 25 kilometre uzaklıktaki Ağaçdibi Köyü kırsalında bir grup PKK'lı teröristle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada Jandarma Uzman Çavuş Sacit Olcay, Jandarma Uzman Onbaşı Hüseyin Efe, Jandarma Uzman Erbaş Hakkı Doğan ve şehit olurken, 4 asker de yaralandı. Ağaçdibi kırsalında şehit olan 3 askerle, Şemdinli'de şehit olan uzman çavuş Mehmet İlker Şahin için  dün gece Van Jandarma Pilot Yarbay Yusuf Turgut Kışlası Helikopter Filo Komutanlığı'nda tören yapıldı.
Basın mensuplarının alınmadığı törenden sonra uman çavuş Sacit Olcay'ın cenazesi Zonguldak'a, uzman çavuş Mehmet İlker Şahin'in cenazesi Mersin'e, uzman erbaş Hakkı Doğan'ın cenazesi İstanbul'a, uzman Onbaşı Hüseyin Efe'nin cenazesi Çankırı'ya gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!