Hakan Çalhanoğlu, Atletico Madrid’e mi gidiyor?

Güncelleme Tarihi:

Hakan Çalhanoğlu, Atletico Madrid’e mi gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2016 13:54

Türk milli takımının ve Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen’in orta saha yıldızı Hakan Çalhanoğlu’na Atletico Madrid talip.

Haberin Devamı

Atletico Madrid’in iki yıldır Hakan Çalhanoğlu’nu takibe aldığı ve antrenörü Diego Simeone’nin Hakan’ı renklerine katmaya kararlı olduğu belirtildi. İspanyol AS Gazetesi’nin haberine göre, Hakan Çalhanoğlu antrenör Diego Simeone’nin transfer listesinin en başında. İki yıllık takipten sonra İspanyol La Liga’nın güçlü ekibi Atletico Madrid, Hakan Çalhanoğlu’nun güvenilir, tecrübeli ve gelişme yeteneğine sahip oyuncu profiline sahip olduğu sonucuna vardı.

PİYASA DEĞERİ 18 MİLYON EURO

22 yaşındaki Hakan Çalhanoğlu temmuz ayı sonunda Bayer Leverkusen’de kalacağı açıklamasını yapmıştı. Ancak Bayer Leverkusen’in Federasyon Kupası maçında beşinci lig takımı Hauenstein’ı zar zor 2-1 yendiği Federasyon Kupası maçında Hakan Çalhanoğlu 74 dakika yedek kulübesinde oturdu. Hakan Çalhanoğlu’nun takımdaki rakibi Admir Mehmedi, antrenörün daha çok tercih ettiği oyuncu. Bu durumda Hakan Çalhanoğlu’nun Atletico Madrid’in teklifini ciddi ciddi düşündüğü belirtildi. Hakan Çalhanoğlu’nun piyasa değeri 18 milyon Euro.

BAKMADAN GEÇME!