Hafızlardan Kuran ziyafeti

Güncelleme Tarihi:

Hafızlardan Kuran ziyafeti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2017 18:12

Hafızlardan Kuran ziyafeti

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Müftülüğü tarafından organize edilen ve ünlü hafızların katıldığı 'Kuran Ziyafeti' programı Hunat Camii’nde akşam ile yatsı namazı arasında yapıldı.
Düzenlenen programa, hafız olan Mussa Ramadhadi Tanzanya'dan, Takdir Feriza Hasan Endonezya'dan ve Recep Yasan İstanbul'dan katıldı. Program, yatsı ezanının okunmasına kadar sürdü. İftardan sonra Hunat Camii’ni dolduranlar, hafızların dualarını dinledi. Programda konuşma yapan Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu üyesi Yaşar Çuhadar, hafızların, Kayseri’ye gelmeden önce Aksaray, Niğde, Nevşehir ve Kırşehir gibi illerde insanlara Kuran ziyafeti verdiklerini ve Kayseri’den sonra da çeşitli illerde bu programlarını devam ettireceklerini söyledi. İl Müftüsü Şahin Güven ise, şöyle konuştu:
"Tanzanya’dan Mussa Ramadhadi, Endonezya’dan Takdir Feriza Hasan ve İstanbul’dan Recep Yasan kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Yüce Mevla, bizleri Kuran’ın hadimi eylesin.Bir hatırlatmada bulunmak istiyorum. Diyanet İşleri Başkanlığı, dünyada kimi ülkelerde Müslümanların ellerinde Kur’an olmadığını görünce ‘Hediyem Kuran Olsun’ adında bir kampanya başlattı. Ülke genelinde bütün müftülükler olarak bizler de 1 milyonun üzerinde Kuran hediye edebilmek için çalışmalara başladık. Kayseri, şu anda 45 bin adet olmak suretiyle ‘Hediyem Kuran Olsun’ kampanyasına destek verdi. Bundan sonra da destek vereceğinize inanıyoruz. Bu kampanyaya ister SMS yoluyla, isterseniz müftülüklerimize uğrayarak katkıda bulunabilirsiniz. Bu Ramazan ayında, bizlere böyle güzel bir gece yaşatan ve okudukları Kuran ile yüreklerimize taht kuran hafız kardeşlerimize teşekkür ediyoruz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!