Hacı Bektaş Veli Derneğinden Başkan Başsoy’a Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Hacı Bektaş Veli Derneğinden Başkan Başsoy’a Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2016 13:25

Hacı Bektaş Veli Derneğinden Başkan Başsoy’a Ziyaret

Haberin Devamı

ERZİNCAN,(DHA)-ERZİNCAN Hacı Bektaş Veli Derneği Şube Başkanı Sadık Düzgün yönetim kurulu ile birlikte Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’u makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan Hacı Bektaş Derneği Şube Başkanı Sadık Düzgün ile yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Sadık Düzgün, ziiyarette vakıf olarak her zaman milletin ve devletin yanında olduklarını belirtti. Demokrasiden asla taviz vermeyeceklerini işaret eden Düzgün, 15 Temmuz günü milletin iradesine karşı gerçekleştirilen darbe girişimini kınadıklarını ifade etti.

Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanı Sadık Düzgün ve dernek yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Başsoy ise aynı topraklarda barış ve kardeşlik içerisinde yaşadıklarına vurgu yaptı. Başkan Başsoy şunları söyledi:

“Ülkemizin aydınlık geleceğini hep birlikte inşa etmedeki kararlılığımızı daima muhafaza edeceğiz. Milletimiz, demokrasiye olan bağlılığını 15 Temmuz gecesi emsali görülmemiş bir şekilde tüm dünyaya gösterdi. Ülkemizin geleceğini karartmayı amaçlayan darbe girişimine karşı tüm benliğiyle ayağa kalkarak demokrasiye olan bağlılığını yüksek sesle haykıran milletimize ve hemşehrilerime teşekkür ediyorum." 

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!