Hacettepe Köprüsü güzergah değiştirdi

Güncelleme Tarihi:

Hacettepe Köprüsü güzergah değiştirdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2016 01:00

TCDD’nin sürdürdüğü Başkentray Projesi kapsamında, Adnan Saygun Caddesi’nin Celal Bayar Bulvarı ile Hacettepe Çocuk Acil giriş kapısı arasında kalan bölümünün Talatpaşa Bulvarı’na gidiş yönü 5 gün süreyle trafiğe kapalı kalacak.

Haberin Devamı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü (TCDD) tarafından yürütülen Başkentray Projesi kapsamında yenilenecek olan Hacettepe Köprüsü nedeniyle Adnan Saygun Caddesi'nin Celal Bayar Bulvarı ile Hacettepe Çocuk Acil giriş kapısı arasında kalan bölümünün Talatpaşa Bulvarı'na gidiş yönü, dün akşam trafiğe kapatıldı. Yenilenecek olan Hacettepe Köprüsü nedeniyle kapatılan yoldaki trafik akışı şu güzergahlardan sağlanacak:

ALTERNATİF YOLLAR

♦ Kolej istikametinden gelip Ulus istikametinde gitmek isteyen araç sürücülerin, Ziya Gökalp Caddesi'ni takiben Kurtuluş Kavşağı üzerinden Dumlupınar Caddesi ve devamında Talatpaşa Bulvarı'nı kullanacak.
♦ Dikimevi Kavşağı'ndan gelip Hacettepe Hastanesi'ne gidecek araç sürücüleri, Talatpaşa Bulvarı-Çifteler Sokak-Dumlupınar Caddesi ve Gevher Nesibe Caddesi'ni takip edecek.
♦ Ankara Bulvarı üzerinde şehrin batı yönünden gelerek hastaneler bölgesine gitmek isteyen araç sürücüleri ise Celal Bayar Bulvarı ve devamında Talatpaşa Bulvarı'nı takip edecek.

BAKMADAN GEÇME!