Magazin Son 24 saat 15 Haziran

Güncelleme Tarihi:

Magazin Son 24 saat 15 Haziran
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2018 14:09

..

Haberin Devamı

ALAÇATI’DAN 1 MİLYON EURO’YA EV ALDI 

İngiltere’nin Arsenal takımında top koşturan Mesut Özil, Çeşme’den villa aldı. Amine Gülşe ile aşk yaşayan ünlü futbolcunun Alaçatı’daki villa için 1 milyon euro ödediği söyleniyor.

EBRU ŞALLI’DAN UĞUR AKKUŞ AÇIKLAMASI 

Ebru Şallı’yla aşk yaşayan işadamı Uğur Akkuş, eşi Gonca Derin’den geçtiğimiz günlerde boşandı. Şallı, “4 yıldır süren bir dava var. Konu benim çok dışımdaydı. Kesinlikle yuvası benim yüzümden yıkılmadı” dedi.

SERENAY VE KEREM ARASINDA KRİZ Mİ ÇIKTI? 

Kerem Bürsin’in, sevgilisi Serenay Sarıkaya’dan 1.5 milyon lira borç aldığı ancak ödeyemediği, bu yüzden ilişkide ciddi bir kriz yaşandığı iddia edilmişti. Dedikoduları yalanlayan çift, önceki gün bayram tatilini geçirmek üzere beraber yurtdışına gitti. 

Haberin Devamı

ALİŞAN VE BUSE VAROL’DAN MÜJDELİ HABER 

Geçen ay evlenen Buse Varol-Alişan çiftinden, bebek bekledikleri iddiasına yanıt geldi. Ünlü şarkıcı, “Test yaptırdık, müjdeyi aldık. Buse 5 haftalık hamile” dedi. 

“SENİ BU KADAR SEVİYORUM ÖZGE” 

Özge Özpirinççi’ye sevgilisi Burak Yamantürk’ten büyük jest… Yamantürk, birlikte çıktıkları tekne turunda, teknenin ucuna gidip kollarını iki yana açarak “Seni bu kadar seviyorum” diye bağırdı. Romantik anlar objektife böyle yansıdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!