Magazin 24 saat- 03.10.2018

Güncelleme Tarihi:

Magazin 24 saat- 03.10.2018
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2018 10:37

...

Haberin Devamı

ÜNLÜ OYUNCU YOĞUN BAKIMDA 

Geçtiğimiz yıllarda mide küçültme ameliyatı olan Yıldırım Öcek hastaneye kaldırıldı. Avrupa Yakası'nda canlandırdığı Sadetttin Yerebakan karakteri ile hafızalara kazınan Öcek, yoğun bakımda tedavi altına alındı. 

GENÇ OYUNCUDAN ŞEVVAL SAM’A DESTEK 

Yasak Elma dizisinde rol alan Sevda Erginci, sette taciz iddialarıyla gündeme gelen Talat Bulut için “Maalesef onunla çalışıyoruz” diyen Şevval Sam’a destek çıktı.“Tepkimizi iş dışında gösteriyoruz. Şevval de çok doğru bir açıklama yaptı. Maalesef çalışıyoruz evet” diye konuştu. 

DEMET ÖZDEMİR DE MODAYA UYDU 

Erkenci Kuş dizisinin başrol oyuncusu Demet Özdemir, “Yüzümde ne botoks ne estetik var” demişti. Doğallığıyla övünen oyuncu, sonunda estetik doktorunun kapısını çaldı, çene botoksu yaptırdı. 

Haberin Devamı

“KIZLARIN TRİP ATMASINA HİÇ GELEMİYORUM” 

Hakan Sabancı, Aslı Şen’in YouTube kanalına konuk oldu. Sabancı, “İlişkilerimde yalandan hiç hoşlanmam. Kızlarda bir trip atma eğilimi var. Buna hiç gelemiyorum. Konuşularak çözülemeyecek hiçbir konu yok bence” dedi.

 ÜNLÜ MÜZİSYENİN YENİ HAYATI 

Uzun zamandır objektiflerden uzak olan Hüsnü Şenlendirici, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Ünlü klarnetçi, “İstanbul’u terk ettim, İzmir’e yerleştim. Buraya konser ve eş, dost ziyaretleri için geliyorum” dedi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!