Magazin Son 24 saat 23 Mayıs

Güncelleme Tarihi:

Magazin Son 24 saat 23 Mayıs
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2018 16:12

..

Haberin Devamı

KİBARİYE’YE İHANETİN ARDINDAN İKİNCİ HACİZ ŞOKU

Ünlü şarkıcı Kibariye, eşi Ali Küçükbalçık tarafından Lübnanlı bir şarkıcıyla aldatılmasının ardından bir darbe daha yedi. Kibariye, eşine aldığı Ferrari’den sonra 3 milyon euro’luk evinin de ödemelerini yapamadığı için haciz şoku yaşadı. 

BENNU YILDIRIMLAR: “O İDDİAYA KATILMIYORUM” 

Cannes’daki gösterim öncesi film ekibiyle birlikte dünya basınına poz veren BennuYıldırımlar, Murat Cemcir’in o sırada kendisini arka tarafa doğru iterek rol çaldığı iddiasına katılmadığını söyledi: “Murat’ın beni engellemesi gibi bir durum söz konusu değil. Anlık fotoğraflar böyle değerlendirmemeli.” 

“YASAK ELMA” DİZİSİ SİREN ERTAN’I KIZDIRDI 

Sosyeteyi yakından takip eden “Yasak Elma” dizisinde, sosyeteye girmeye çalıştığı için olmayan hayali bir davete giden Yıldız karakteri yıllar önceki bir olayı hatırlattı. Siren Ertan da 18 yıl önce olmayan bir ülkenin davetine giderek alay konusu olmuştu. 

Haberin Devamı

GÖKHAN KIRDAR’DAN İYİ HABER GELDİ

Geçen hafta sonu evinde fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınan Gökhan Kırdar’dan iyi haber geldi. Ünlü sanatçının eşi Aylin Beyazlı Kırdar “Akciğer kanamasıyla geldik. Durumu iyi, yarın taburcu olacak” dedi.

VOLKAN DEMİREL VE AİLESİ TATİLDE

Ligin bitmesini fırsat bilen Volkan Demirel, eşi ve çocuklarıyla tatile çıktı. Antalya'ya giden Demirel ailesi, tatil fotoğraflarını sosyal medya hesaplarında takipçileri ile paylaştı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!