Gündem Son 24 saat 16 Haziran

Güncelleme Tarihi:

Gündem Son 24 saat 16 Haziran
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2018 14:16

..

Haberin Devamı

İSTANBULLULAR DİKKAT! YARIN BAZI YOLLAR KAPALI

AK Parti'nin yarın Yenikapı'da düzenleyeceği, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı Büyük İstanbul Mitingi nedeniyle kentte bazı yollar trafiğe kapatılacak. 

BAHÇELİ O İDDİALARA ATEŞ PÜSKÜRDÜ 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İstanbul’daki bayramlaşma programında yaptığı konuşmada “Yüzde 5-6'ya düştüğümüzü şerefsizce iddia etsinler, bunlara aldırış etmeyiniz, bunları asla ciddiye ve dikkate almayınız” dedi. 

YILDIRIM’DAN ŞEKER FABRİKASI MESAJI 

Tokat’ta halka seslenen Başbakan Binali Yıldırım, Turhal’da devredilen şeker fabrikasında üretimin artacağını, isteyen işçilerin farklı kamu kurumlarına geçebileceğini söyledi. 

SAPANCA’DAKİ VAHŞETTE YENİ GELİŞME 

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, bacakları ve kuyruğu kesilen yavru köpeğin ölümüyle ilgili Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla soruşturma başlatıldı. Olayın meydana geldiği yerde çalışma yürüten kepçe operatörünün gözaltına alındığı belirtildi. 

Haberin Devamı

TREN İSTASYONUNDA BIÇAKLI SALDIRI 

Almanya'nın başkenti Berlin'de bu sabah saatlerinde bir bıçaklı saldırı meydana geldi. İki erkek saldırıda ağır şekilde yaralandı, bir kadın ise hafif bir şekilde saldırıyı atlattı. Saldırganın kaçtığı açıklandı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!