Gündem 24 Video - 14.01.2019

Güncelleme Tarihi:

Gündem 24 Video - 14.01.2019
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2019 12:03

.

Haberin Devamı

CUMHURBAŞKANLIĞI'NDAN TRUMP'IN SKANDAL PAYLAŞIMLARINA TEPKİ

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Türkiye Cumhuriyeti devleti Kürtlerin düşmanı değil, hamisidir. Türkiye’nin Kürtlerle hiçbir sorunu yoktur. Bizim meselemiz PKK terör örgütüyle ve onun Suriye’deki uzantılarıyladır" diye konuştu.

 

SAKARYA'DA PATLAMA

Sakarya’da bu sabah saatlerinde büyük bir patlama sesi duyuldu. Kentin her yerinden görülen alev topu panik yarattı. Patlama; Arifiye ilçesi Çaybaşı Değirmendere mevkiindeki doğalgaz hattı yakınlarında meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kontrol altına alındı.

 

İRAN'DA KARGO UÇAĞI DÜŞTÜ

İran'ın başkenti Tahran'a bağlı Sefadeşt kırsalında Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'ten havalanan Boeing 707 tipi bir kargo uçağı düştü. Uçakta 10 kişi olduğu aktarıldı. Uçağın, başkent Tahran'ın batısında yer alan Peyam Uluslararası Havalimanı'na inmek için alçalmaya geçtiği sırada düştüğü belirtildi.

 

Haberin Devamı

POLONYA’DA BELEDİYE BAŞKANI SAHNEDE BIÇAKLANDI

Polonya'nın Gdansk kentinin belediye başkanı, ülkenin en büyük bağış etkinliğinde sahnedeyken uğradığı bıçaklı saldırıda ağır yaralandı.

 

ADIM ATACAK YER KALMADI

KIŞ turizminin göz bebeği Palandöken özellikle hafta sonları dolup taştı. Kızak ve kayak pistlerinde ’İğne atsan yere düşmeyecek’ dedirten görüntüler ortaya çıktı. Otellerdeki dolululuk oranı yüzde 90’lara ulaştı. Yerli ve yabancı turistler kayak yaparak tatilin tadını çıkarıyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!