Gündem 24 Saat-27.02.2019

Güncelleme Tarihi:

Gündem 24 Saat-27.02.2019
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2019 10:38

.

Haberin Devamı

YARGITAY BAŞKANI CİRİT'DEN AF AÇIKLAMASI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığında görevden almalar devam ediyor. PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik görevden alınırken yerine Bilgi Teknolojileri Kurumundan Aysel Kandemir getirildi.

 

CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK DENİZ TATBİKATI BAŞLADI

Cumhuriyet tarihinde ilk defa ana vatanı çevreleyen üç denizde 103 geminin katılımıyla eş zamanlı gerçekleştirilen "Mavi Vatan 2019 Tatbikatı" başladı.

 

PAKİSTAN-HİNDİSTAN GERİLİMİ ZİRVE YAPTI! SAVAŞ UÇAĞI VURULDU

Pakistan Hava Kuvvetleri'ne ait üç savaş uçağının Hindistan hava sahasına girdiği ve Hint uçaklarının önleme yaptığı bildirildi. Öte yandan Pakistan Ordusu, hava sahalarına giren iki Hint savaş uçağının vurulduğunu ve birinin düştüğünü açıkladı. Olayda 2 pilot ve bir sivilin hayatını kaybettiği ileri sürüldü. Hindistan medyası, Hint ordusunun bir Pakistan savaş uçağını düşürdüğünü bildirdi.

 

Haberin Devamı

FETÖ’CÜ ESKİ YÜZBAŞI BÖYLE YAKALANDI

ORDU'nun Altınordu İlçe Jandarma Komutanı iken FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan ihraç edilen ve hakkında arama kararı bulunan firari yüzbaşı K.Ş., üzerinde R.Y. adına düzenlenmiş sahte kimlikte Van Ferit Melen Havalimanı'ndan İstanbul'a gideceği sırada yakalandı.

 

BAKAN ALBAYRAK'TAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Vergi Konseyi 134'üncü Genel Kurulu'nda önemli açıklamalarda bulundu. Albayrak, yeni sürece girildiğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!