Gündem 24 Saat - 23.01.2019

Güncelleme Tarihi:

Gündem 24 Saat - 23.01.2019
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2019 10:58

Gündem 24 Saat - 23.01.2019

Haberin Devamı

BAKAN ALBAYRAK'TAN DAVOS'TA KONUŞTU

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ekonomiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Mali disiplinden taviz olmayacağının belirten Bakan, faiz indiriminin gündeme gelip gelmeyeceğiyle ilgili soruya, "Merkez Bankası işini yapıyor. Mart ayında ne yapacaklarını bilmiyorum. Ama bir şeyi biliyorum, ne yaparlarsa yapsın; analitik bir titizlikle yapıyorlar." dedi.

FETÖ'NÜN "SİVİL İMAMLARI" GÖZALTINA ALINDI

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, daha önce gözaltına alınıp itirafçı olan şüphelilerin ifadeleriyle yeni isimlere ulaşıldı. FETÖ'cü askerlerden sorumlu "sivil imam" olduğu iddia edilen 9 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

SÜLEYMANİYE'YE UÇUŞ YASAĞI KALKIYOR

Haberin Devamı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan: "Süleymaniye'ye uçuş yasağı 25 Ocak'ta kaldırılacak. İstanbul-Süleymaniye hattında haftalık
7 sefer yapılacak" dedi.

ALİYEV VE PAŞİNYAN BİR ARAYA GELDİ

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, İsviçre'nin Davos kasabasında gayriresmi olarak bir araya geldi. Görüşmede, Dağlık Karabağ sorununun çözüm sürecindeki mevcut durum müzakere edildi.

ÇALIŞAN ANNEYE DESTEK ARTIYOR

Çalışan annelere, doğum izninden kısmi süreli çalışmaya, evde çocuk bakımı yardımından doğum borçlanmasına kadar çalışma hayatında
birçok hak tanınıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!