Gündem 24 Saat - 22.01.2019

Güncelleme Tarihi:

Gündem 24 Saat - 22.01.2019
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2019 12:47

.

Haberin Devamı

YSK BAŞKANI SON NOKTAYI KOYDU

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven, Türkiye'de mevcut seçmen sayısının 57 milyon 93 bin 985 olduğunu açıkladı. Güven, 'sahte seçmen de hayali seçmen de yok' açıklamasında bulundu.

 

CANİ ANNEDEN SKANDAL SAVUNMA

Kadıköy’de doğurduğu bebeğiyle ilgilenmeyip günlerce odada bekleterek ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklanan anne, ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle hakim karşısına çıktı. Sanık, “Hayvansever bir insanım. Kedilerime gayet iyi bakıyorum. Hamile olduğumu anlamadım. Bu nedenle doktora gitmedim” diyerek kendini savundu. Duruşmada tanık olarak dinlenen komşusunun anlattıkları ise kan dondurdu.


KERÇ BOĞAZI'NDAKİ FACİADA ÖLÜ SAYISI ARTIYOR

Kerç Boğazı'nda yanan iki gemide hayatını kaybedenlerin sayısı 14'e çıktı. Kayıp 6 kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

 

Haberin Devamı

ENDONEZYA'DA 6,7 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Endonezya Meteoroloji, İklim ve Jeofizik Kurumu (BMKG), merkez üssü eyalete bağlı Sumba Adası’nın Batı Sumba bölgesinin 120 kilometre güneybatısı olan, 6,7 büyüklüğünde depremin 10 kilometre derinlikte gerçekleştiğini açıkladı.


ANNE SÜTÜ, BEBEK SAÇI VE KANDAN YAPIYOR! TALEP YAĞIYOR

BODRUM’da yaşayan Ayşe Abuşoğlu (38), anne sütü ve bebeğin ilk saç tellerinden yaptığı tasarımları sanat eserine dönüştürüyor. Müşterilerinin talepleri doğrultusunda farklı tasarımlara da imza atan Abuşoğlu son olarak kanla yüzük, bileklik ve kolyeler de tasarlamaya başladı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!