Gündem 24 Saat - 04.01.2019

Güncelleme Tarihi:

Gündem 24 Saat - 04.01.2019
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2019 10:37

Gündem 24 Saat - 04.01.2019

Haberin Devamı

‘HOCAMI ÖLDÜRDÜM’ DİYE EVİNİ ARAMIŞ

Kendisini kopya çekerken yakalayan araştırma görevlisi Ceren Damar Şenel’i öldüren Çankaya Üniversitesi öğrencisi Hasan İsmail Hikmet ifadesinde, “Tutanağı iptal etmesini, işleme koymamasını istedim. ‘Yapacak bir şey yok’ deyince kendimi kaybettim, cinayeti işledim” dedi.

11 İLDE FETÖ OPERASYONU

Konya merkezli 26 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik soruşturma kapsamında, örgütün Türk Silahlı Kuvvetlerine yerleştirdiği askeri personele "mahrem imamlık" yaptıkları iddiasıyla 60 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

UÇAK SEFERLERİNE KAR ENGELİ

Türkiye genelinde etkili olan kar yağışı ve elverişsiz hava koşulları, hava ulaşımında aksamalara neden oldu. İstanbul'dan yapılacak bazı iç ve dış hat seferleri karşılıklı iptal edildi. Havayolu şirketleri, yaptıkları duyurularla hava koşulları nedeniyle yolculardan uçuşlarını kontrol etmeleri konusunda uyardı.

Haberin Devamı

ABD'DE İLK KEZ BİR TÜRK BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ

ABD'nin New Jersey eyaletine bağlı Chatham bölgesi Belediye Başkanlığı'na seçilen Tayfun Selen, ABD'de bu göreve gelen ilk Türk oldu.

iPHONE 7 VE iPHONE 8 İÇİN YASAK KARARI

Daha önce Çin’de bazı iPhone modellerinin satışının durdurulmasına yönelik karar aldıran Qualcomm, Almanya'da zafer kazandı. Alman mahkemesinin kararına göre Apple'ın Almanya'da bulunan mağazalardan iPhone 7 ve iPhone 8 model telefonlarını toplatması kararı çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!